Nokia Hakkapeliitta talvirenkaat. 
Edistyksellistä pitoa.

Nokia Hakkapeliitta 9 nastarenkaat

Nokia Hakkapeliitta 9 nastarenkaat

Uusissa, patentoiduissa Nokian Hakkapeliitta 9 -nastarenkaissa on ainutlaatuinen tuplanastoitus.
Innovatiiviset kaksoisnastat antavat ylivertaisen pidon jarrutuksiin, kiihdytyksiin ja kaarteisiin.

Testivoittaja!

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV nappasi ykkössijan Tuulilasin katumaastureiden talvirengasvertailussa (2017). Vahvuudeksi nousi ensiluokkainen jääpito ja turvallisuus myös lumella. Kiitosta tuli myös parantuneista pito-ominaisuuksista märällä asfaltilla sekä polttoaineenkulutuksesta, joka on testin alhaisimpia.

Patentoitua pitoa lumella ja jäällä

Hakkapeliitta 9 -nastarenkaissa on omat, räätälöidyt nastat renkaan kulutuspinnan keskialueella ja omat nastat renkaan olkapääalueella. Erilaiset nastat varmistavat niin erinomaisen pitkittäispidon kuin ylivertaisen sivuttaispidon. Renkaiden pintakuvion erityiset leikkaukset muodostavat lumipitoa parantavia särmiä.

Hakkapeliitta 9 -nastarenkailla on tuoteperheensä nastarenkaista alhaisin rengasääni ja polttoaineenkulutus. Mallia on saatavilla niin henkilöauto- kuin SUV-versioina.

 

Nokia Hakkapeliitta R3 kitkarenkaat

Nokia Hakkapeliitta R3 kitkarenkaat

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarenkaiden uudenlainen Arctic Sense Grip tuo rauhoittavaa pitoa niin talvisen liukkaalle kelille kuin sulalle tiellekin.

Arctic Sense Grip


Arctic Sense Grip


Uuden Arctic Sense Grip -konseptin ansiosta Nokian Hakkapeliitta R3 sopeutuu kaikkiin talven olomuotoihin. Huolellisesti räätälöitdyt lamellit toimivat optimaalisesti jäällä, lumella ja sulalla tiellä. Lisää jääpitoa tuovat timantinkovat Cryo Crystal 3 pitokiteet. Mikroskooppisen pienet kiteet tarrautuvat ajoalustaan kuin sisäänrakennetut nastat, tarjoten lisää pitoa.

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Hakkapeliitta R3 on saatavilla myös katumaastureille. Monipuoliseen SUV-käyttöön suunnattu Hakkapeliitta R3 SUV takaa turvallisen pidon ja vakaan ajotuntuman. Nokian Hakkapeliitta R3 SUV on varustettu Aramid-sivupinnoilla, jotka suojaavat rengasta iskujen ja viiltojen aiheuttamilta vahingoilta.

Joustavasti maksuaikaa rengas- ja vannehankintoihin

Löydä lähin liikkeesi

Kuule ensimmäisenä uutiset renkaista, ajankohtaisista tarjouksista ja eduista