Yksinkertaisuutta ja helppoutta

RAHOITUS MAHDOLLISUUS

Joskus kuitenkin on tilanteita että renkaanvaihto tai auton huoltokustannus yllättää. Toisinaan taas autossa ilmenee ennalta arvaamaton ja  odottamaton vika. Se tarkoittaa, että sinua odottaa ennalta arvaamaton kuluerä, johon et ole osannut varautua?

Liikenneturvallisuudesta ei kannata kuitenkaan tinkiä.On tärkeää että sinä ja perheesi voitte turvallisesti matkustaa autossanne.Odottamattomissa tilanteissa voimme järjestää  rahoituksen autosi huollolle tai uusien renkaiden hankinnalle.

KYSY TARPEISIISI SOPIVAA NOPEAA RAHOITUSTA FIRST STOP LIIKKESSÄSI

First Stop rahoitus on nopea,helppo ja joustava tapa saada maksuaikaa ja tarvittaessa voit maksaa laskusi sinulle sopivissa  kk-erissä takaisin.

NOPEAA RAHOITUSTA

Sinun tarvitsee vain antaa  henkilöllisyystunnuksesi First Stop liikkeessä ja rahoituksen myönnettyä voit itse sopia rahoitusyhtiön kanssa takaisinmaksu erät.

500–4000 EURON RAHOITUS

Sinun tarvitsee vain antaa henkilötunnuksesi,ajokorttisi josta henkilöllisyys varmistetaan ja saat rahoituspäätöksen todella nopeasti ilman mitään monimutkaista paperien ja lomakkeiden täyttöä.

MIKSI KANNATTAA JOSKUS OTTAA RAHOITUS

  • Ajaessasi hyvällä ja kunnossa olevalla autolla  liikeneturvallisuutesi on ensisijalla 
  • Voit helpottaa oman taloutesi tilapäistä suurta kulumenoa pitemmälle ajanjaksolle.
  • Ei tarvitse tinkiä renkaiden laadusta tai huoltokustannuksesta
  • Pidennät ajoneuvosi elinikää

Usein kysyttyä

VOINKO MAKSAA OSAN KÄTEISELLÄ(pankkikortilla tai luottokortilla)JA LOPUT RAHOITUKSEN AVULLA?

Kyllä ,voit maksaa osan autokorjauksesi kustannuksista heti ja loput sovuissa erissä haluamalle ajanjaksolle. Tarkista kuitenkin aina yksittäiset rahoitustarjoukset  First Stop liikkeessäsi.