Miksi hankkisit Turanza T005 DriveGuard -renkaat?

Driveguard

Turanza DriveGuard - matkasi ei katkea rengasrikkoon!

Rengasrikkoja on monenlaisia, ja joku niistä voi odottaa juuri sinua. Onneksi Bridgestonen DriveGuard-renkailla ei tarvitse ottaa paineita.

* Suunniteltu kaikkiin henkilöautoihin joissa on TPMS*
* Ajomukavuutta ja luokkansa paras märkäpito
* Antaa mielenrauhan lähes kaikenlaisten rengasrikkojen varalta

 

DRIVEGUARD - NO PROBLEM

NO PROBLEM!

Rengasuutuus Turanza T005 Driveguard mahdollistaa rengasrikon sattuessa 80 km ajon maksimissaan 80 km/h nopeudella. Renkaan puhkeaminen ei aiheuta auton hallinnan menetystä ja voit ajaa huoletta rengaskorjaamoon.

Jone Nikula koeajaa DriveGuard-renkaan

LOISTAVA HALLINTA MÄRÄLLÄ

LOISTAVA HALLINTA MÄRÄLLÄ

Leveät vesiurat ja tiheä saippaus kuvion keskialueella tuottavat huippuluokan vesiliirron vastustuskyvyn.

Lyhyt jarrutusmatka

LYHYT JARRUTUSMATKA

Kumiseoksen korkea silica-pitoisuus ja nano pro-tech -tekniikka.

Erinomainen pito kaarteissa

ERINOMAINEN PITO KAARTEISSA

Yhdysrakenteiset olkapalat jakavat kosketuspaineen tasaisesti.

Bridgestone Driveguard

VAHVISTETUT KYLJET

Bridgestone DriveGuard -renkaat on suunniteltu, jotta voit jatkaa matkaasi renkaan puhjettua. Niiden tukevat, vahvistetut kyljet pitävät sinut tiellä ja kantavat autosi koko painon.
 

JÄÄHDYTYSRIVAT

JÄÄHDYTYSRIVAT

Yksinoikeudella patentoimamme huipputekninen jäähdytysripamalli vähentää Bridgestone DriveGuard -renkaiden lämpöä ja kitkaa rengasrikon jälkeen, jotta voit ajaa vielä 80 km kaiken ilmanpaineen kadottua renkaasta.

* Ajomatka renkaan puhkeamisen jälkeen voi vaihdella riippuen ajoneuvon kuormasta, lämpötilasta ja siitä milloin rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS) alkaa hälyttämään. Bridgestonen DriveGuard-kesärenkaiden märkäpitoluokitus EU-rengasmerkinnässä on A. DriveGuardrenkaita ei tällä hetkellä ole saatavilla pakettiautoihin, ja niitä on vain autoihin, joissa on rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS).

** Bridgestone DriveGuard SUMMER saa korkeat testiarvosanat verrattuna kolmen kilpailijan perinteisiin renkaisiin seuraavissa: vesiliirto suoralla, vesiliirto kaarteessa, jarrutus kuivalla ja märkäpito sivusuunnassa. Kilpailijoiden tasolla se on jarrutuksissa märällä sekä ohiajomelussa ja vertailukelpoinen mukavuudessa. Testin suoritti marraskuussa 2015 TÜV SÜD Product Service GmbH (Raportti 713073923-5 – Rengaskoko 225/45 R17).

Joustavasti maksuaikaa rengas- ja vannehankintoihin