Yksityisyydensuojaa koskevat tiedot (Yhteydenottolomake)

Ennen kuin lähetät kysymyksen, ota huomioon, että Bridgestone Europe NV/SA, Suomen sivuliike sisältää edellä mainittujen henkilötietojenne ylläpitäjän roolin, käsitelläkseen ja vastatakseen yritystämme koskeviin tiedusteluihinne. Näiden tietojen antaminen ei ole pakollista, mutta ilman niitä emme pysty antamaan vastauksia (kentät, jotka on merkitty "pakolliseksi"). Tulemme tallentamaan tietonne, kunnes tiedustelu on saatettu päätökseen. Jos annat "ei-vaadittuja" tietoja, ne tullaan poistamaan välittömästi. Sitoudumme poistamaan tietonne välittömästi ja lopetamme niiden käsittelyn pyynnöstänne sekä mahdolliset vastalauseet, jotka teillä on oikeus ilmoittaa, käyttämällä alla olevia yhteystietoja

Teillä on oikeus saada kopio tästä asiakirjasta. Sovellettavan lain (erityisesti Yleisen Tietosuojadirektiivin) puitteissa ja jollei laissa toisin säädetä, teillä on oikeus:
·pääsyyn henkilötietoihisi (voitte saada tietoja tiedoistanne milloin tahansa),
· henkilötietojen korjaamiseen (voitte milloin tahansa pyytää tietojen oikaisemista tai päivittämistä – esimerkiksi jos nimi tai yhteystiedot muuttuvat),
· henkilötietojen poistaminseen (tämä vastaa vastalausettanne henkilötietojenne käsittelyä vastaan),
·prosessointirajoituksia (voitte määrittää, mitkä antamistanne tiedoista eivät enää ole käsiteltävissä – esim. ette halua, että autonne mittarilukemia enää käsiteltäisiin)
· tiedon siirrettävyys (teillä on oikeus vastaanottaa tietonne ylläpitäjältä laajalti käytössä olevaan koneellisesti luettavissa olevaan muotoon.) Voitte siirtää tietonne muille ylläpitäjille tai pyytää ylläpitäjää siirtämään tietoja toiselle valitulle ylläpitäjälle).


Kaikki edellä mainitut toiminnot voidaan suorittaa käyttämällä alla olevia yhteystietoja
Tietonne voidaan luovuttaa First Stop Europe NV / SA: lle, markkinointitoimistoille ja tietojärjestelmäpalveluja tarjoaville yksiköille tietojenkäsittelylaitteelle yksinomaan yksittäisten tietojenkäsittelysopimusten perusteella, siltä osin kuin tietojanne käsitellään. Muistattehan, että käytämme Yhdysvalloissa sijaitsevien yksiköiden palveluita vastatakseen asiakkaidemme kyselyihin, joten pyyntöön liittyvät tiedot siirretään niille. Huomaa, että Yhdysvallat eivät tarjoa Euroopan Unionille samantasoista henkilötietojen suojaa, mutta tietosi siirretään Euroopan komission hyväksymän sopimuksen (Standard Sopimuslausekkeet) perusteella. Voit saada kopion standardisopimusehdoista ottamalla yhteyttä meihin yllä olevien yhteystietojen avulla. Tietosi voidaan myös luovuttaa riippumattomille First Stop -verstaille, jotka olette valinneet yhteydenottolomakkeessa, jotta kysymyksiänne voidaan käsitellä tehokkaammin.


Jos uskotte, että tietojesi käsittely rikkoo lakisääteisiä oikeuksianne, voitte tehdä kantelun henkilötietosuojastanne, erityisesti asuinmaassasi, työpaikallasi tai väitetystä rikkomuksesta. Muistattehan, että kaikkia First Stop FI saamia henkilötietoja käsitellään ehdottomasti luottamuksellisina ja niitä käsitellään täysin tietosuojakäytännön ja sovellettavien tietosuojalaehtojen mukaisesti.

First Stop Finland

First Stop Suomi, PL 22, 01451 Vantaa

Asiakaspalvelu