FirstStop-erämaksu

Helppo ja turvallinen

 

 

Kertaluottoon perustuva lasku- ja erämaksupalvelu on vaivatta käytössäsi ostohetkellä ja on tarkoitettu yhden ostotapahtuman maksamiseen, joko kertasuorituksena tai osissa. Palvelu ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen.

 

Sinun ei tarvitse täyttää monimutkaisia luotonhakukaavakkeita. Ostohetkellä riittää kun vain todistat henkilöllisyytesi ja annat yhteystietosi luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Verkkokaupassa asioidessasi tunnistaudut itse pankkitunnuksillasi.

 

Hyväksytyn luottopäätöksen ja ostoksen jälkeen lähetämme sinulle laskun, jonka saatuasi voit päättää maksatko ostoksesi kerralla pois vai haluatko jakaa laskun useampaan erään. Maksamalla laskulla eräpäivään mennessä sinun ei tarvitse maksaa korkoa tai kuluja Lindorffille.

Jos laskun saatuasi päätät maksaa ostoksesi joustavasti erissä, niin sinun tulee vain hyväksyä ostostasi koskeva erämaksusopimus ja valita annetuista vaihtoehdoista itsellesi parhaiten sopiva maksuaikataulu. Kertaluottosopimus astuu voimaan, kun hyväksyt sopimuksen laskulla mainitun kuukausierän eräpäivään mennessä sekä maksat ensimmäisen erän. Muussa tapauksessa oletamme, että maksat koko ostoksesi kerralla.

 

Maksutapatietoutta

 

Maksutapa edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa ja 20 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

 

Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä

First Stop Finland

First Stop Suomi, PL 22, 01451 Vantaa

Asiakaspalvelu