63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Lapissa testattua pitoa - Hankook

Laufenn nastarenkaat - huipputeknologiaa edullisesti!

 

Premimun-renkaita valmistava Hankook loi Laufenn-mallistonsa ajatuksena tuoda huippulaadukkaita renkaita edullisempaan luokkaan. Hankookin omassa testikeskuskessa Ivalossa kehitettyjä renkaita on saatavilla henkilöauton nastarenkaina ja pakettiauton kitkarenkaina. Kysy lisää lähimmältä First Stop -jälleenmyyjältä!

Laufenn 1 Fit Ice

 

Uudessa mallissa on hyödynnetty testimenestystä nauttineen Hankook I*Pike RS -mallin (W419)  parhaita innovaatioita - ja menty vielä askel pidemmälle. Tutustu mallin ominaisuuksiin!

Turvaa ja pitoa vedessä ja loskassa

 

Renkaan vettä absorboivat pienet reiät toimivat pumpun tavoin maksimoiden ajettavuuden loskaisissa ja märissä ajo-olosuhteissa. Viisteet vesiurien välittömässä läheisyydessä tehostavat veden poistumista renkaan alta ehkäisten vesiliirtoa.

Vetoa ja pitoa jäällä ja lumella

 

Pidon ydin löytyy syvästä 3D-muotoillusta lamelloinnista, joka minimoi kuviopalojen liikkeen. Kynnen muotoiset 3D-leikkaukset renkaan keskirivassa purevat lumisiin ja jäisiin teihin. 16:een yksilölliseen linjaan asetettujen nastojen lisäksi Siperianhuskyn jalanjälkeä jäljittelevä pintakuviointi takaavat erinomaisen vetopidon ja suuntavakauden vaikeissakin olosuhteissa.

Laufenn 1 Fit VAN

 

Yhdistimme viimeisimmät innovaatiot pakettiauton kitkarenkaista. Renkaan rasitusta on saatu monilla eri tekniikoilla tasattua, mikä näkyy vahvempana ja pidempään kestävänä kumppanina.

Erikoisvahvistettu olka-alue ja taloudellinen kosketus

Vahvistettu olka-alue pitää renkaan muodon ryhdikkäänä ja mahdollistaa tarkan ohjattavuuden ja tasaisen kulumisen koko renkaan käyttöiän. Neliönmuotoinen kosketuspinta tiehen tekee

I Fit Van:sta erittäin taloudellisen päivittäiseen ajoon.

Suomen lapissa testattua laatua

 

Hankook on perustanut Ivaloon oman testikeskuksen renkailleen, sillä on tärkeää, että tuotteet testataan niiden oikeissa käyttöolosuhteissa. Testiradalla varmistetaan, että Hankookin renkaiden ajettavuus, käsiteltävyys, teho, tasapaino ja ympäristönäkökohdat yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluatko oppia lisää? Palaa kaikkiin rengasvinkkeihin